5 načina kako doći do Zagreba

Zagreb - Kombi prevoz do Zagreba

5 načina kako doći do Zagreba – Provereno i sigurno

 

Ako planirate posetu nekom od gradova susednih zemalja a želite da stignete brzo, sigurno i na vreme a pritom da putujete udobno,trebalo bi da putujete našim kombi prevozom.

Organizujemo svakodnevni kombi prevoz putnika do Hrvatske kao što su zagreb, Rijeka, Opatija, Pula, Rovinj. Umag i Poreč najvećih turističkih mesta u Hrvatskoj.

Putovanje na relaciji Beograd – Zagreb i obrnuto Zagreb – Beograd, ne mora biti skupo da bi putovali udobno, brzo i bezbedno.
Vaše putovanje ne mora da se završi u Hrvatskoj, Conecto Travel organizuje rutu koja prolazi kroz sledeće gradove Beograd – Zagreb – Ljubljana – Maribor – Grac – Beč. Takođe, postoji mogućnost stajanja i u drugim gradovima i skijaškim centrima Slovenije.

Svi kombiji su klimatizovani, novi i udobni.

Rezervišite na vreme vaše mesto u jednom od naših luksuznih kombija pozivom na broj telefona ili putem Viber, Whats App i Facebook Mesenger aplikacije.

Kako da rezervišete vozilo za Kombi prevoz Zagreb na relaciji Beograd – Zagreb?

Kako bi zakazivanje vožnje Beograd – Zagreb  se to odigravalo tehnički:
1.Način zakazivanje kombi prevoza Zagreba – Našli ste naš sajt https://conectotravel.com/kombi-prevoz-zagreb/ u Google pretrazi i kliknuli na njega, otvorila Vam se stranica

2.Način zakazivanje kombi prevoza Zagreba je da sa leve strane imate malu crvenu poruku, kad klinite na nju se otvaraju aplikacije sa telefona Viber i Whats App

3.Način zakazivanje kombi prevoza do Zagreba i čim kliknite a Viber i Whats App otvara Vam se mogućnost da pošaljete poruku ili da pozovete naš broj +381 62 81 01 170

4.Način zakazivanje kombi prevoza Zagreb – Mogućnost da nas kontaktirate ima i pomoći mejl servisa kao što je Google Gmail:conectotravel@gmail.com ili

5.Način zakazivanje kombi prevoza Zagreb – Servis koji je postavljen na sajt www.conectotravel.com koji se zove Tawk.to koji je online servis i služi za neposrdeno komuniciranje Call centra Conecto Travela sa putnicima.

Kontaktirajte nas

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

POZOVITE ODMAH +381 628101170

Ili putem emaila na:
conectotravel@gmail.com

Ili rezervišite slanjem poruke na našu email adresu conectotravel@gmail.com

Koja je  kilometraža (km) Beograd – Zagreb?

Tačna udaljenost Beograd –Zagreb je 393 km ali kada rezervišete kombi prevoz do Zagreba, udaljenost na relaciji Beograd – Zagreb samo da da znate da brzo prođe i jer ćete sa nama putovati udobno i komforno i gotovo da nećete osetiti put što dokazuje i veliki broj naših zadovoljnih putnika.

Koje četiri zemlje obuhvataju rutu putovanja  od Beograda do Beča?

Kompletna ruta putovanja prolazi kroz četiri zemlje Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Austriju, tako da ukoliko vam je potreban kombi prevoz do Austrije odnosno kombi prevoz do Graca i Beča možete putovati sa nama.

Vreme putovanja Beograd – Zagreb i obrnuto je u proseku oko 5 sati. Mada, na vreme putovanja mogu uticati spoljašnji faktori kao što je zadržavanje na granici, vremenski uslovi odnosni stanje na putevima. Vreme putovanja će vam još brže proći uz besplatan Wi-Fi internet.

Na relaciji kombi putovanja  Beograd – Zagreb  koja je cena karte


Cena karte za prevoz do Hrvtske  odnosno do Zagreba može biti pormenljiva i zavisi od trenutne cene putarina, trenutne cene goriva i raspoloživosti mesta u kombiju. Zato je potrebno da pozovete na broj telefona i na vreme rezervišete mesto i tako sebi obezbedite najjeftiniju kartu do Zagreba.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.